Raskeste fjerning av fotvorter

Vortemidler på apoteket omfatter kremer, geler, hudpensling og medisinerte plaster som inneholder salisylsyre – disse skreller av det øverste hudlaget der vorten sitter. Kuldespray som inneholder dimetyleter og propan – fryser vorten, men regnes ikke som like effektivt som salisylsyre.

Det mest effektive alternativet er kombinasjonsbehandling med salisylsyre og kryoterapi. En metaanalyse viste at kombinert behandling med salisylsyre og kryoterapi hadde en høyere tilhelingsprosent enn kun salisylsyre eller kryoterapi alene. Mellom frysebehandlingene påfører du vorten salisylsyre daglig. Du bør ikke bruke salisylsyre før eventuelle blemmer, skorper eller ømhet som følge av frysebehandling har roet seg.

Med unntak av salisylsyre og kryoterapi er det ikke tilstrekkelig dokumentasjon til å støtte bruk av annen behandling. Dokumentasjon av høyere kvalitet er nødvendig for å vurdere øvrig behandling som gaffateip og andre kjerringråd beskrevet i del 18. -> [lenke til 18]

Når det gjelder kryoterapi, har Wartie en overlegen effekt sammenlignet med de tre mest solgte reseptfrie fryseproduktene. Wartie fryser vorten mer og lenger enn andre reseptfrie produkter.

Wartie er mer brukervennlig og har unike egenskaper som gjør det til det beste og raskeste reseptfrie kryoterapiproduktet. Warties presisjon kan illustreres gjennom termografi. Tuppen på Wartie har en diameter på 5 mm, som er gjennomsnittsstørrelsen på en vorte.

 

Beste fryseytelse

Laboratorietester ex vivo har vist at Wartie har en høyere fryseprofil enn andre reseptfrie produkter. Fryseprofilen kan sammenlignemed produkter som brukes av fagpersoner til å fjerne vorter.

*Dermatologisk forskning har vist at vorten etter påføring bør være under frysepunktet i minst 30 sekunder for å sikre optimal effekt. Wartie Wart & Verruca remover oppfyller denne betingelsen.

 

Fotvortekur

Tiden er den eneste «kuren» mot fotvorter. Uansett hva du gjør, forsvinner de som regel av seg selv – med mindre du har en underliggende sykdom som påvirker immunforsvaret. Ulempen er at det tar nokså lang tid før de forsvinner. Tre av ti vorter forsvinner i løpet av ti uker. Innen to år forsvinner to tredjedeler av alle vorter uten behandling. Har du dem fortsatt etter to år, er det mindre sannsynlig at de vil forsvinne av seg selv. Vorter varer ofte lenger hos større barn og voksne.