Vortebehandling / Vortebehandling barn

For mange er kjerringråd det første de tyr til når de skal fjerne en vorte. Noen av disse behandlingene kan være effektive, men det tar ofte lang tid eller virker kanskje ikke i det hele tatt. Det viktigste du kan gjøre, er å styrke immunforsvaret og stanse spredningen.

Tenk forebyggende: unngå å gå barbent, ikke del hygieneartikler, unngå å ta på fotvorter, både dine egne og andres. Bruk sandaler i offentlige sanitærområder som badstuer, svømmehaller og dusjer på treningssentre.

Behandlingen du velger, vil alltid være avhengig av hvor nøye du følger bruksanvisningen, og hvor gjenstridig vorten er. De fleste behandlinger krever fra et par uker til flere måneder. 

 

Vortebehandling for barn

Hvis du må behandle vorter, bør du velge noe som er trygt, enkelt og smertefritt, i det minste i første omgang. Wartie Wart & Plantar Wart remover egner seg for barn i alderen 4+. Wartie Advanced egner seg for barn i alderen 12+.  

Takket være den unike designen behandler Wartie vorter og plantar vorter (fotvorter) raskt og enkelt, samtidig som du unngår direkte kontakt mellom huden og den flytende gassen i sprayboksen.

Ettersom Wartie tilfører kulde via en presisjonstupp i metall, kan fryseområdet kontrolleres gjennom graden av trykk mot boksen under påføring: Mer trykk betyr at et større område av metalltuppen berører huden, noe som gir et større fryseområde. Mindre trykk reduserer kontakten, slik at du kan behandle mindre vorter og plantar vorter (fotvorter) med samme presisjon og komfort.