Hvordan fjerner man vorter?

De vanligste behandlingene av vorter og fotvorter omfatter salisylsyre og kryoterapi (frysebehandling).

Den beste vortefjerningen (frysing) hjemme

Wartie kan sammenlignes med profesjonell frysebehandling. Wartie® fryser vorten eller plantar vorten (fotvorten) inn til kjernen ved hjelp av den unike presisjonstuppen, slik at vorten fjernes. Takket være formen på Warties presisjonstupp i metall kan produktet påføres vorten eller plantar vorten (fotvorten) presist og dermed unngå den friske huden rundt, noe som gir bedre og mer smertefri behandling. Den unike metalltuppen sørger for effektiv overføring av frysebehandlingen til vorten og holder temperaturen under 0 °C lenger enn andre produkter på markedet.

Etter påføring av Wartie løsner vorten eller fotvorten i løpet av 14 dager. Én påføring er som regel nok til å fjerne vorten eller fotvorten for godt. Skulle det være behov for ytterligere behandling, bør du la det gå 14 dager mellom hver påføring.

 

Vortekur

Tiden er den eneste «kuren» mot fotvorter. Uansett hva du gjør, forsvinner de som regel av seg selv – med mindre du har en underliggende sykdom som påvirker immunforsvaret. Ulempen er at det tar nokså lang tid før de forsvinner. Tre av ti vorter forsvinner i løpet av ti uker. Innen to år forsvinner to tredjedeler av alle vorter uten behandling. Har du dem fortsatt etter to år, er det mindre sannsynlig at de vil forsvinne av seg selv. Vorter varer ofte lenger hos større barn og voksne.